Intervju med SKF

Posted on Leave a commentPosted in Uncategorized

För några månader sedan var jag ned till SKF i Göteborg för att få lagren i min trike utbytta. Att minska förlusterna i form av friktion i olika former är en lika viktig del som att se till att min kropp är i så bra skick som möjligt när det väl gäller. Lär mer om hur SKF stödjer oss svenska atleter i paralympics här; http://promo.skf.se/parasport/ Där finns även en intervju med mig om min satsning 🙂

Stort tack till SKF för fantastiskt bemötande och service!!

Första dagarna på träningsläger

Posted on 3 CommentsPosted in Uncategorized

Sedan måndag denna vecka befinner jag mig på andra sidan av den här pölen som kallas atlanten. Kommer att tillbringa tiden fram till att vi flyger in till Rio i USA för de sista slutgiltiga förberedelserna. Känns helt fantastiskt att få göra en riktig uppladdning med bara fokus på träning från nu och till mina lopp i Rio 🙂 Lyxigt värre helt enkelt att få en lite inblick i hur det är att vara atlet på heltid!

Har varit tre tuffa dagar med tester och träning som verkligen har tagit ut sin rätt i mina benmuskler, just nu är status att allt annat än liggande position är väldigt väldigt jobbigt 😛 Höll på att få ringa min tränare och be honom komma och hjälpa mig klicka ur fötterna från pedalerna efter dagens pass men efter lite fixande och trixande lyckades jag få loss fötterna. Sån tur är står massage på schemat ikväll och sedan är det dags för den första vilodagen sen jag kom hit. Perfekt tajmad dödhet helt enkelt! Ska göra mitt bästa för att verkligen göra imorgon till en vilodag, m.a.o. typ inte lämna sängen på hela dagen! För vila behövs, fy tusan vad stressiga veckorna innan vi åkte var. 9 väskor och lådor packades och det kändes som jag flängde runt över halva Sverige och beställde saker från hela världen och höll tummarna till transportgudarna för att sakerna skulle komma fram i tid.

Cykling är en himla roliga sport för att den är så otroligt varierande. Allt ifrån hård träning till fixande och trixande för att få utrustningen i perfekt skick.

Lyckades faktiskt sova en del på flygningarna, åtminstone typ 3 timmar, sjukt skön nackkudde var det som de hade stoppat ned i vårt paralympics-kit! Och snygg!IMG_3185