Första dagarna på träningsläger

Posted on Posted in Uncategorized

Sedan måndag denna vecka befinner jag mig på andra sidan av den här pölen som kallas atlanten. Kommer att tillbringa tiden fram till att vi flyger in till Rio i USA för de sista slutgiltiga förberedelserna. Känns helt fantastiskt att få göra en riktig uppladdning med bara fokus på träning från nu och till mina lopp i Rio 🙂 Lyxigt värre helt enkelt att få en lite inblick i hur det är att vara atlet på heltid!

Har varit tre tuffa dagar med tester och träning som verkligen har tagit ut sin rätt i mina benmuskler, just nu är status att allt annat än liggande position är väldigt väldigt jobbigt 😛 Höll på att få ringa min tränare och be honom komma och hjälpa mig klicka ur fötterna från pedalerna efter dagens pass men efter lite fixande och trixande lyckades jag få loss fötterna. Sån tur är står massage på schemat ikväll och sedan är det dags för den första vilodagen sen jag kom hit. Perfekt tajmad dödhet helt enkelt! Ska göra mitt bästa för att verkligen göra imorgon till en vilodag, m.a.o. typ inte lämna sängen på hela dagen! För vila behövs, fy tusan vad stressiga veckorna innan vi åkte var. 9 väskor och lådor packades och det kändes som jag flängde runt över halva Sverige och beställde saker från hela världen och höll tummarna till transportgudarna för att sakerna skulle komma fram i tid.

Cykling är en himla roliga sport för att den är så otroligt varierande. Allt ifrån hård träning till fixande och trixande för att få utrustningen i perfekt skick.

Lyckades faktiskt sova en del på flygningarna, åtminstone typ 3 timmar, sjukt skön nackkudde var det som de hade stoppat ned i vårt paralympics-kit! Och snygg!IMG_3185

3 thoughts on “Första dagarna på träningsläger

  1. Heja Rickard!!! Otroligt bra kämpat!!! Jag håller alla tummarna!
    Var i USA är du?

    1. Hej!

      Tack 🙂 Jag har varit i Arizona i 2,5 veckor och sedan 1 vecka i South Carolina! Träningen har känts bra, dock fick jag inte riktigt ut så mycket som jag hade hoppats på igår menmen. Så är det. Får ta revansch på framtida mästerskap 🙂

  2. Heja Rickard! Hela SAAB håller nog tummarna i kväll och även vi gamla avdankade SAAB:are också förstås! Hoppas allt är bra och tiptop. Och ja, jag tar tillbaka det där om att det bara skulle vara min förtjänst som fadder att du lyckats 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *